top of page

Hyvin suunniteltu on kokonaan tekemättä

Hyvin suunniteltu on kokonaan tekemättä, niin kuin rästiin jääneet koulutehtäväni kesäkuun toisella viikolla, jolloin olisin halunnut jo heittää hyvästit viimeiselle esseelle. Aina yrittämisen edessä, pää on ollut kuin suo, jossa sekalaiset ajatukset parveilevat kuin hyttyset kesäiltana. Kun olen tuijottanut tikittävää pystyviivaa, Wordin sivun tyhjyys on alkanut suorastaan kaikua. Itsensä raiteille potkiminen vie enemmän aikaa kuin mitä keskittymiskyky kerralla kestää. Sekös ei tunnu ajanhukalta?


Aika suli yli kesäkuun puolivälin, enkä sittenkään ollut lähellä valmista. Tympäisee ajatella, että viettäisin koko kesän koulutehtävät taka-ajatukissani. Miten saa tehotyttö moden päälle, kun kesästä on tullut lämmin ja aurinko paistaa laaksonkin kolkkaan? Päivät täällä ovat olleet niin kauniita. Illan iloja ovat olleet työmatkat takittomasti kävellen, Puffet jäätelöhetkeni Shehramin kanssa, sadekuurot auton suojassa ja merta syvemmät keskustelut.


Juhannuksen suunnitelmat on puoliksi auki – ja saavat myös jäädä niin – mutta varmasti saunotaan, uidaan ja valvotaan kilpaa auringon kanssa. Olisi ihanaa istuskella ulkotulen äärellä, valmistaa jokin kiva kesäjuoma tai paistaa vaikka lettuja. Toivotaan että hyvää säätä riittää koko päivälle, joka on pitkästä aikaa minun ja Shehramin yhteinen vapaa.Toivotan sulle ihanaa juhannusta ☀

Nähdään pian

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Kommentare


bottom of page