top of page

journal | Ihana aurinkoenergia ja kevättuuli

Moikka! Tähän asti kevät on ollut täynnä mahtavia ulkoilusäitä, aurinkoisia herätyksiä ja positiivisuutta. Oon saanut mun arjen ja mindsetin asettumaan sellaiseksi, että koronasta huolimatta en ole kokenut elämää mitenkään radikaalin poikkeavana tai ainakaan ahdistavana. Kaikkea kivaa on tullut harrastettuu ja duunattuu viikkojen kantaessa pitkin kevättä, mun lempi vuodenaikaa. Tässäpä tulisi nyt ensimmäinen puhelinkuvapostaus menneiltä kuukausilta. Näitä tulee blogiarkiston jatkeeksi myös tulevaisuudessa. 1. Käytiin pitkästä pitkästä aikaa kahvilassa Veeran kanssa, ennen edellistä kahvila ja ravintola sulkua. Olipa mukavaa istua vaihteeksi muuallakin kuin kotona pöydän ääressä. Tilasin Korundin kahvilasta ihanan kaakaon, joka valmistetaan huolellisesti suklaan ja kuuman maidon sekoituksesta. Tämä iso kuppi taisikin jäädä tän kevättalven viimeiseksi kuumaksi kaakaoksi, sillä kaakao kuuluu enemmän syksy-talvikauden juomiin mun kohdalla.

 2. Selfie 1. Kun ikävä iskee heti kullannupun lähdettyä ja snäppi alkaa laulaa...

 3. Selfie 2. Snäpissä edelleen.

 4. Voisko kauniimpaa säätä olla, jota vasten avata uniset silmät! Yletyn aina kurkkaamaan sängystä suoraan ulos ja tsekkaan säätilanteen heti herättyäni. Tästä on tullut mun lempi asia tänä keväänä. 1. Tanssia ja jumppaa kotona Oikaraisessa.

 2. Sain naistenpäivänä kukkia rakkaaltani. Tummanpunaiset kukat on minusta kauneimpia! Tää kimppu tuntuu olevan melkoinen iki-kimppu, sillä kukkaset ovat yhä hengissä, vaikka nyt on jo melkein kuukausi siitä, kun ne itselleni sain. Säilyispä kaikki leikkokukat yhtä hyvin.

 3. To do -listalla roikkunut "subi time" toteutui vihdoinkin. Tätä ennen tilattiin subway patonkia viime kesänä Tampereen reissulla, eli aikaa on vierähtänyt vajaa vuosi. Täytteeksi tuli kana teriyaki tottakai ja juomaksi freshiä persikka jääteetä.

 4. Päivän selfie 1. Juoksu ja lihaskunto kulkee hyvin salilla. Tässä kuvassa on just menossa loppuvenyttelyt tiukan juoksutreenin jälkeen.

 2. Tältä mun pöytä on viimeaikoina aikalailla joka päivä näyttänyt. Taiteilu/toimistotavarakasa tekee vähän rauhattomaksi mun pienen kämpän yleisilmeen, mutta minkäs teet, kun ei oo erillistä työhuonetta.

 3. Iltasalin jälkeen mahtava täysikuu valaisi taivasta.

 4. Salin jälkeen suihkuun ja valmistautumaan nukkumaan. 1. Ulkona vikojen mussukoiden kans otettiin ulkoilun loppuhuipennukseksi yhteiskuva keinussa. (Toimiva idea, jos vauhdinantajalta loppuu puhti tai porukka ei haluis millään mennä takas sisälle.) 3-4 vuotiaiden posse oli tosi tyytyväinen valokuvaan ja niimpä lähdettiin hyvällä yhteistyöllä sisälle valmistautuun päiväkodin lounaaseen.

 2. Kotitekoinen kanasalaatti mun lempi ainesosilla.

 3. Töitteni jälkeen lähdettiin Shehramin kans iltapäiväreissulle Pelloon, jossa porukat lomaili. Kävästiin äitin kaa iltakävelyllä pellon laskettelurinteiden tuntumassa ja tämmönen huikee auringonlasku väritti maiseman aika satumaiseksi.

 4. Tämäkin kuva on samaiselta Pellon reissulta. Shehram ja iskä kävi kelkkailemassa reilun tunnin, sillä välin kun sauna lämpesi ja me vaihdettiin kuulumisia mökillä äitin kans. 1. Veerasta sain loistavaa päivälenkkiseuraa yhtenä vapaapäivänä. Kierrettiin noin 6 km keskustaa ympäri. Sää oli ihanan lämmin ja tyyni, eikä haitannut yhtään vaikka taivas oli pilvien peitossa.

 2. Tässä vielä kuva samaiselta kävelylenkiltä Jätkänkynttilän sillalta.

 3. Annu pupua tervehtimässä. Se on kyllä kesyyntynyt viime näkemästä ihan huimasti ja nyt siitä saa jo silitellä ihan kunnolla. Ihana tupsuhäntä!

 4. Saunailta Veeran kanssa. Tätä ei olla tehty pitkään aikaan, vaikka tää on yksi meidän lempi tapa viettää aikaa yhdessä. Istuttiin myöhään iltaan yhdessä sohvalla ja saunan lauteilla ja höpöteltiin kaikesta maan sekä taivaan välillä. Parasta, kun molempien pää on täynnä asiaa ja sanavarasto pohjaton! Siinä eläytyy välillä toisen jutuissa niin täysillä, että tarininoiden sisällä matkustaa kuin vuoristoradassa. 1. Siivouspäivän aika! Aamu alkoi jälleen ihanan aurinkoisena ja latasi mut oitis siivousinspiraatiota täyteen.

 2. Siivouspäivä on nyt valmis. Käytin kaikki tekstiilit pihalla raikastumassa leppeässä kevättuulessa. Yksi hauska yksityiskohta tuntuu toistavan itseään; minulla ja yhdellä tämän kerrostalon pojalla on näemmä aina samaan aikaan pyykkipäivä, kun aina seisotaan toistemme perässä alakerran yleisellä pyykkikoneella likapyykkisäkkien kanssa, hah. Pakko jo ajatella: "kumpa kerkeen ensin!"

 3. Mun basic kotiasu, kun oon töistä vapaana ja teen aamupäivän blogi juttuja ja yms. Kotiasu sisältää perus Addun verryttelyhousut ja t-paidan sekä nilkkasukat.

 4. Nappasin näitä selfieitä ihan sitä varten, että saan mainoksen uudesta blogi postauksesta Instagramiiin. Ja huom! Ig tili on mulla yksityisenä, eli ihan kaikki eivät pääse seuraamaan mun menoani siellä. Tuun jatkossakin pitämään yksityisen instagramin, joka on lähtökohtaisesti vain tutuille ja ystäville tarkoitettu. Mutta pitää katsoa, jos jossain vaiheessa tulevaisuudessa loisin blogille ja yritykselleni oman julkisen Instagramin. Onhan se joskus aiemminkin minulla ollut käytössä.Kiitos kun luit postauksen! Muistathan painaa sydäntä, jos tykkäsit ♥ Ja hei, mukavaa pääsiäistä sitten kaikille, nähdään taas ensi postauksessa!

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 comentários


Shahram Khan
Shahram Khan
02 de abr. de 2021

Hyvää pääsiäistä sulleki!! ❤️❤️

Curtir
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
02 de abr. de 2021
Respondendo a

Kiitos samoin!!♥️♥️

Curtir
bottom of page