top of page

journal | Ihana kesä ja juhannus 2021 1. Mun elämäni ekat McDonald's kahvit. 5/5 kuumuus aste.

 2. Kuva-arvoitus.

 3. & 4. Töihin lähdön aika. Mun uniformu päiväkodilla on nämä mustat kissankorvat, jotka inspiroi ja viihdyttää sopivasti lapsia. Muutaman kerran olen saanut vakuutella, että "ei, minulle ei kasvanut kissan häntää". 1. Aamun rentouttavin näky on auringonsäteet petivaatteissa.

 2. Testattiin ravintola 21:sen uudistetut salaattibowlit. Harmikseni joudun sanomaan, että tällä kertaa entinen suosikkini meni vähän alas päin. Kaunis annos kyllä, mutta mun makuun se uiskenteli liikaa pestokastikkeessa.

 3. Outfit of the day: Gant palloneulepaita, Adidaksen leggingsit.

 4. Kaunis auringonlasku Jätkänkynttilän siltaa pitkin ajellessa. 1. Kesän eka kerta Valdemarin rannalla pienimuotoisen (ja toistaiseksi kesän ainoan) piknikin äärellä ja seuranani pikkusisko.

 2. Puuduttava parin tunnin jonotus ennen vakio kampaajalle pääsyä... Mutta vihdoin! Shehram sai taas kauniin (komean) letin.

 3. Auto meni, joten nyt liikutaan kävellen...

 4. Ilta-ajelulla ihan omaksi iloksi. Kiertelin ympäri keskustan aluetta ja törmäsin joka kadun kulmalla valmistumisia juhlistavaan väkeen. 1. Valmiina lähtöön Action Summer Campille 2021!

 2. Eka yö leiriläisten ja leirin vetäjien kanssa Santasportin Juta salissa. Mä jopa sain unen päästä kiinni!

 3. Seuraava leiriyö puolestaan valvotti mua ja käytiin Shehramin kanssa yöllä yhden maissa pikkuisella kävelyllä. Taivas oli ihanan punertavissa auringon väreissä.

 4. Koko jengi leiriaamupalalla ja samassa pöydässä parhaimman kolleegani kanssa <3 1. Juhannusaaton kunniaksi vietettiin Shehramin kanssa ihanan rentouttava päivä, joka sisälsi päämäärätöntä pyöriskelyä keskustassa, tuhdin salaattilounaan Espresso Housessa, nopean kierroksen Sokoksessa sekä leffaillan kotona <3

 2. Taidetorstaina ennätin vihdoin käymään Korundilla, jossa näyttelyt olivat suorastaan loistavia! Harmittavan hätäinen oli kierrokseni museon tiloissa, sillä olin liikkeellä ihan museon sulkeutumisajan partaalla. Kello näet hujahti reilusti iltapäivän puolelle aiemman salitreenin parissa ja paluumatkalla pysähdyin vielä tervehtimään tuttuja puistolla. Kuvan teos: Gottberg Susanne -Ogject, 2015, öljy kankaalle.

 3. Tein tuttavutta vanhan tutun Aasa veistoksen kanssa, jonka kauniin ja levollisen olemuksen laidalla haikailin niin pitkään, että aikaa jäi koko muulle museolle 15 minuuttin loppukirin verran. Kuvan veistos: Hamari Mia -Aasa.

 4. Kesän ekat juhlat oli omistettu ystävälleni Veeralle syntymäpäivien kunniaksi. Synttäritytön loihtima kakku oli täydellisessä balanssissa mun makuun. 1. Coffarin kahveilla muuten vain <3

 2. Töissä korkokengissä kaiken ihanan kimalluksen keskellä.

 3. Glitter ja työt kutsuvat jälleen! Ensimmäistä kertaa yksin vuorossa sulkemisaikaan asti. Probleemilta ei voinut välttyä, mutta puolen tunnin ylimääräisen loppusäädön jälkeen pääsin voittajana kotiin.

 4. Ja sitten nukkumaan. 1. Jotain uutta tulevaa kesälomareissua varten. Vaateostostelu on jäänyt tosi pitkäksi aikaa tauolle, mutta nyt sain aikaiseksi rahanmenoa kahden kesämekon verran. Maltan tuskin odottaa, että pääsen Tampereen ja Helsingin kaduille näissä vanhoissa ja uusissa lempiväreissä!

 2. Nopeat shoppailut lähikaupassa ja mukaan lähti kaksin kappalein uutta vitamiinivettä, joista (vihreä) lime versio vei kieleni mennessään <3 Arjen pieniä ilojani on uudet tuotetestailut.

 3. Hei, it is me!

 4. Niin kaunis auringonlasku rakkaassa lähiössäni. Melkein kuin seikkailisi satukirjan sivuilla. 1. Kevyt aamupala tankkaus tehty ja hiuksien kiinnitystä sekä treenikaverin saapumista vaille valmis lähtö pyöräretkelle.

 2. Pyöräreitin 23 kilometriä takana ja viimeiset haastavimmat 9 kilometriä edessä. Tehtiin pikku pysähdys Oikaraisen kioskin kohdalla, jonne helle oli houkutellut ison poppoon virvoitusjuomien äärelle.

 3. Kesän ensimmäinen pitkä pyörälenkki takana ja 32 kilometriä mittarissa! Jälkitunne oli tosi hyvä koko kropassa, vaikka matkan viimeinen lyhyt ylämäki meinasikin lyödä jalkani lukkoon.

 4. Rovaniemen keskusta- Oikarainen on minulle ennalta tuttu pyöräreitti ja yksi lemppareistani, sillä sen varrella on tosi vaihtelevat maisemat ja maasto. Juuri sopivasti tasaista, haasteellista ylämäkeä sekä lataavaa alamäkeä. Ja nyt sekin on koettu ja hyväksi todettu, että tämä pyörätreeni sopi aivan erinomaisesti salilla tehdyn jalkapäivän jälkeiseksi palauttavaksi treeniksi. Kaikkiaan selvittiin kahdella nopealla parin minuutin pysähdyksellä sekä yhdellä ekstrapysähdyksellä, kun juomapulloni lensi vauhdin hurmassa pöpelikköön. 1. Oli vähällä, että Oikaraiseen ei ennättänyt juhannuksena ollenkaan. Mutta onneksi sää oli niin loistava, että pyöräillen päästiin lopulta sinnekin viettämään juhannusaaton jälkeistä päivää. Pakkasin mukaan bikinit, vaikka vähän hirvitti ajatus aina yhtä jäätävästä Kemijoesta. Hikinen pyöräilyretki oli kuitenkin ihana päättää viilentävään ja palauttavaan pulahdukseen meidän jokirannassa. Hei hei talviturkki!

 2. Hetkinen (jonka hyttysten seassa kykeni olemaan) ulkona. Shehram potki jalkapalloa ja minä nautiskelin maisemista.

 3. Keräsin kotoa matkaan kasan rabarperejä, joista jalostan myöhemmin kiisseliä ja ehkä yhden piirakankin <3

 4. Kesäillan loppuhuipennus oli löylyt meidän rantasaunassa, jonka äiti oli tuunannut kivasti ja maisemaan sopivaksi.


Näihin kuviin ja tunnelmiin tällä kertaa! Nähdään pian

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Shahram Khan
Shahram Khan
Jul 03, 2021

Ihanaa ❤️

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
Jul 03, 2021
Replying to

❤️❤️

Like
bottom of page