top of page

Joulukortit käsityönäSaisinko luvan? Kiitos. Niin ihanaa saada viimein tanssittaa kaunista joulua. Ihan huolella! Toisaalta en ole aina täysin varma siitä, että kumpi meistä tanssittaa, koska myönnettäköön, olen joulun vietävissä. Joulu vetää puoleensa tavalliseen tapaan marraskuun toisesta viikosta eteen päin. Ja vaikka kuinka olisivat kuviot suunniteltuna... se vie mennessään. Annan itseni heittäytyä siihen kerrassaan.


Olen tehnyt pieniä valmisteluita blogissani. Olen muun muassa päivittänyt galleriat ja etusivun talven kauteen. Käykää tutustumassa ainakin portfolion luontokuvat ja taide kansioihin. Päivitin uusimmat valokuvat, jotka kuvasin tämän harmaan marraskuun selkeimpänä päivänä. Ainakin selkeimpänä tiistaina. Kannattaa muutoinkin pitää silmällä portfoliotani, koska se elää niissä hetkissä, kun uusia kuvia ja taidetta kehittyy. Se on kuin pimiö. Rakastan sitä, kuinka portfolioni peilaa vuodenaikoja, jotka kuplii ihania tunnelmia. Ne saavat auliisti kuohuta yli laitojen ja kuljettaa tätä blogia kanssa arjen.


Eräs sanoi kerran jos useamminkin, että olen oikea sesonki nainen. En nyt tarkkaan muista oliko puhe överiydestä, mahtamattomuudesta vai aikaan saavasta. Mielestäni olen vain ajankohtainen. Hoi! Julistan estradin olevan valmis. Tässä tulee blogin ensimmäinen joulun tanssi.


K Ä S I T E S A N A K I R J A

sesonki nainen = kun vuodenaikojen tilalla ovat sesongit

överiys = kun rajoja ei tunneta ja menee vähän yli, tai tekee jotain vähän liian isosti

mahtamattomuus = kun ei voi itselleen mitäänAluksi ajattelin teettää joulukortit yhdestä maalauksesta. Mutta sitten aika tuli vastaan. En mitenkään olisi ehtinyt teettää joulukortteja ja odottaa niiden saapumista, jonka jälkeen ne olisi vielä pitänyt ehtiä postittaa ennen joulukorttien postituksen eräpäivää, joka on muuten tänä vuonna 03.12. Muistini mukaan viime vuonna sai postittaa vähän myöhemminkin. Joka tapauksessa, sain koulutehtäväni päivän osalta riittävän hyvälle mallille ja annoin itselleni luvan pieneen taiteilu hetkeen.


Päätin maalata joulukortit käsin ja kaiversin leimasimen niiden taakse tulevaa joulun toivotusta varten. Pian oli illan tunnit kulutettu ja osittain myös yön. Olen tyytyväinen lopputulokseen ja niin ikään olen myös posteljoonin aikataulussa.


Kuvitukset ovat Lemming Lemming sarjaa


Ihanaa joulun odotusta!

Oih, kuinka olinkaan odottanut, että pääsen sanomaan sen ääneen.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Kaija Sälevä
Kaija Sälevä
Nov 26, 2021

Lemming on niiiin söpö! 🐹♥️

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
Nov 27, 2021
Replying to

🥰🥰

Like
bottom of page