top of page

journal | Kevättä talven rinnassa 1. Arktinen otos, paikassa Vanttauskoski.

 2. Pitkästä aikaa kevyempi takki, pitkästä aikaa muuta kuin mustaa.

 3. Aurinko armas herätteli kevät mieltäni ja muistutti minua pitkän talven jälkeen siitä miten utelias olen ilmaston luonnollisen vaihtelun ja muutoksen suhteen. Lenkeillä viipyily onkin ollut kevään juttu.

 4. Fresh pens (taiteilijat samaistuvat) 1. Hiusten latvat on välillä niin mielenkiintoisen näköiset, että on varmasti turhaa sanoa "don't mind my hair".

 2. Iltavuoron etuna on, että ehtii paljon, kun on Risto Reippaana aamusta asti. Ehdin siivota kodin ja kävin itseni iloksi luistelemassa vajaat pari tuntia. Tuohon lähikentälle kävelee kivasti kymmenessä minuutissa. Kaaduin vain kerran, mutta pakko on sanoa, että luistimet oli liian isot ja kankeat, etten millään saanut koko potentiaaliani esiin.

 3. Tallustin ex-maastokengilläni noin 10 vuotta säässä kuin säässä, joista viimeiset kolme vuotta tallustin ja tein havaintoja selvistä kulumisen merkeistä. Tästä mainitsin kavereillekin ehkä häpeällisen monta kertaa ja häpeällisen monta vuotta, että aion ostaa uudet kengät, kun vanhat alkaa olemaan melkein olemattomat. Päältäpäin ne tosin ovat vieläkin ehjät – se oli toisaalta syy, miksi en saanut aikaiseksi, mutta toisaalta siksi myös sain. Suurista puheista tuli viimein totta: Nimittäin löysin kuin löysinkin (samalta) luottomerkiltäni sopivanlaiset, uskon että kestävät taas pitkään – mutta ei niitä sentään tarvitse näin pitkään kestää, kun ottaa huomioon minun aktiivisuuden määrän, hah, ei ole ehkä jalkojen terveydelle ihanteellista. Pakko sanoa, että nyt Merrellien värikoodi on täydellisempi kuin koskaan 🩵🩶

 4. Tässä keväässä kivaa on ollut ehtiä pelikatsomoon useamman kerran. Monesti työt menee päällekkäin. 1. Ulkona oli kunnon lumimyräkkä, kelpaa mulle. [jatkuu...]

 2. [...] Kelpaa myös testata uuden takin ominaisuuksia. Lenkkeilin Shehramin työpaikalle yllätys aikeissa. Ja joo, hän yllättyi kyllä! Luuli minua ensin turistiksi.

 3. Need for speed or need for sleep?

 4. Terveiset luentotehtävien maratonilta: Iltapäivän ja illan aikana sain tehtyä kaksi tehtävää eli yhteensä 16 sivua tekstiä. Oli tosi palkitsevaa saada opettajalta palautteeksi "mallikasta työtä!" 1. Cake o'clock.

 2. Kiireen lomassa olen ehtinyt aloittaa uuden taideteos sarjan. Piirrän vanhalla mustepiirtimellä lehmiä, vasikoita ja tarkoituksena olisi myös toteuttaa muutama sonni kuva. Sarja täydentyy hitaasti, mutta varmasti. Lemppari eläinten piirtäminen on aina yhtä virkistävää ja kiinnostavaa.

 3. Kevääni ensimmäinen musiikkitapahtuma. Ohjelmassa oli heviä musiikkia, jota esitti muun muassa (kuvan) yhtye nimeltä Saattoväki, jonka rumpalilta (Shehramin työkaverilta) saatiin kutsu. Oli niin kiva käydä, että lyötiin kalenteriin jo seuraava rock konsertti!

 4. Upee sääilmiö. 1. Se aika vuodesta, kun varjot on iloisia.

 2. Yhden pakopisteen perspektiivi.

 3. Paikallinen näkökulma 1

 4. Paikallinen näkökulma 2 1. Ei palele Korvaa – eikä nenää.

 2. My kind of playground.

 3. "Veli, mä säästin sulle paikan" "Thanks bro!"

 4. Paikallinen näkökulma 3 1. Väliaikaiset raidat.

 2. Ihania tuliaisia ♡

 3. Happy happi hyppely uusissa kengissä.

 4. Elämän pienet yllätykset. 1. Sanoisin että täydellinen väripaletti kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen.

 2. Baby blue sky

 3. Yksi iltalenkki johdatti minut laakealle lumiveistos alueelle ja sieltä löysin tämmöisen jääkarhuperheen. [jatkuu...]

 4. [...] Jääkarhuperheestä inspiroiduin katsomaan yhden musiikkivideon, joka on ollut minulle pienenä tosi tärkeä (Olivia Holt – Hold on). Nyt minulle vihdoin selvisi, että mikä tuon nallen kynnestä roikkuu: simpukka! 1. Itku pitkien lenkkien ilosta, kun vanha rasitusvamma uusi vasemmassa polvessa. [jatkuu..]

 2. [...] Lääkärin apu ensihätään, ei tuottanut mitään tulosta. Vaihtelevasti nilkuttaen ja varovaisin askelin menin noin kuukauden ajan. Onneksi on ollut mahdollisuus etäopiskeluun ja töihin on lyhyt matka, niin on pystynyt lepuuttamaan polvea. Nyt se antaa jo vähän parantumisen merkkejä, mutta seurailen tarkkana tilannetta, enkä ainakaan turhaan rasita sitä.

 3. Aasia kaupan erikoisuuksia etsimässä. Haluan pian käydä uudestaan, koska sieltä saa ihan parasta litsi vanukasta!

 4. Milo-miestä näkemässä.


Jes, tässä olivat nyt minun osaltani viimeiset talvitunnelmat tälle kaudelle. Ihanaa, että sain nämäkin kuvat vihdoin tänne. Kevääseen on mahtunut mukavia hetkiä, joista olen saanut seesteisyyttä kiireisiin viikkoihin. Olen nauttinut auringosta ja lumesta – kuten aina nautin. Aurinkoiset ja lumiset keväät ovat parhaita! Samalla lähetän terveisiä Lapista – vielä riittää lunta ja jäätä. Voin vain kuvitella, millaista on nyt katsoa näin talvista menoa jostain etelämmästä käsin, jossa kevät on siinä pisteessä, että kaupungin kadut on lakaistu ajat sitten ja auringon alla voi avata jäätelökauden. Mutta kyllä ilma on täälläkin nyt kovaa vauhtia muuttumassa. On tultu jo pitkälle siitä, mitä se oli vielä muutamia viikkoja sitten – kuten näissä kuvissa. Esimerkiksi tiet ovat jo hyvässä kunnossa; moni on vaihtanut kesärenkaat autoon ja ottanut pyörän talviteloilta (minä en ihan vielä). Lenkillä saa vielä paikoitellen narskutella soraa kenkien pohjia vasten – tosin minulle sekin on yksi keskikevään kiva merkki. Pysähdyn aina sopivassa saumassa aurinkoiseen paikkaan, fiilistelemään lämpöä, joka paahtaa jo ihanasti takin läpi.


Kiitos sinä, kun luit postauksen ♡

Nähdään taas, hei hei

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Shahram Khan
Shahram Khan
Apr 23, 2023

Tosi kaunis! 😍❤️

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
Apr 23, 2023
Replying to

Kiiitos 🥰❤️

Like
bottom of page