top of page

Toivomuslista | Jotain ihanaa ja hyödyllistä syksyyn

Hey you lovely


Täällä pohjoisessa syksy on hyvässä vauhdissa. Päivät rullaa mukavasti, sillä energiaa ja tekemistä riittää niin koulun kuin työn merkeissä. Olisi ihanaa voida nipistää jostain lisää aikaa vapaa-ajalle ja syventyä maalaamaan, mutta arki pitelee melko tiukasti otteessaan. Toisaalta en muuttaisi mitään, sillä päivät ovat olleet antoisia näinkin!


Arjen pyörteissä on hahmottunut, millaisia hankintoja olisi järkevää tehdä ajatellen tätä kautta – ja hieman myös tulevaa.

Tässä näette niistä koosteen.Sanottakoon tähän väliin, että monet näistä on lähinnä tyylillisenä esimerkkinä tai suuntaa antavana mallina. Haen ensisijaisesti lämpimiä ja kestäviä materiaaleja.


Tässä linkit kaikkiin tuotteisiin, jos haluatte katsella tarkemmin:


Kolme tärkeintä


Talvitakki

Koosteen tärkeimmäksi voisin nostaa talvitakin, jota etsiskelin tositarkoituksella jo viime vuonna. En kuitenkaan löytänyt sopivaa, joten nyt uusi yritys. Vanha beige Kt takkini on malliltaan kaunis, ja useammasta käyttövuodestaan huolimatta kohtuu siistissä kunnossa, mutta se ei ole tarpeeksi lämmin. Palelen herkästi, jos en pysy kokoajan liikkeessä, joten nyt etsiskelen pitkää ja erityisen lämmintä jokapäivän takkia. Untuvavuori olisi plussaa!


Nahkarukkaset

Palelu ongelmaa on myös käsissäni, joten tavalliset lapaset eivät juuri auta. Ajattelin kokeilla seuraavaksi aitoja nahkarukkasia. Villa vuori olisi myös plussaa!


Juoksukengät

Olen saattanut aiemminkin mainita tällä, että nuo minun juoksukengät pitäisi päivittää uusiin, koska ne on kulutettu jo melko perusteellisesti loppuun. Uusien juoksukenkien tärkeimmät ominaisuudet ovat: kimmoisuus, keveys ja hyvä iskunvaimennus.


Tein alun perin myös toisen kollaasin, jossa oli koti ja sisustus juttuja, mutta päätinkin jättää sen pois... Se ei ollut tarpeeksi ajankohtainen. Haluan tällaisen toivomuslistan kautta jakaa sitä periaatettani, että hankin vain sen, mitä todella tarvitsen... Enkä "tarvitse" kevein perustein. Yleensä mielikuva tarpeesta selkiytyy pitkän harkinnan ja toistuvien arkikokemusten kautta. Paneudun lähes poikkeuksetta tuotteiden alkuperään ja materiaaleihin, mikä myös vaikuttaa vahvasti ostopäätokseeni.Kiitos kun luit postauksen! Muistathan painaa vielä sydäntä.

Nähdään taas pian, heippa heiAiheeseen liittyvät päivitykset

2件のコメント


Shahram Khan
Shahram Khan
2022年10月11日

Good to know 😉😘

いいね!
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
2022年10月11日
返信先

🫣❤️

いいね!
bottom of page