Toivomuslista | Jotain ihanaa ja hyödyllistä syksyyn

Hey you lovely


Täällä pohjoisessa syksy on hyvässä vauhdissa. Päivät rullaa mukavasti, sillä energiaa ja tekemistä riittää niin koulun kuin työn merkeissä. Olisi ihanaa voida nipistää jostain lisää aikaa vapaa-ajalle ja syventyä maalaamaan, mutta arki pitelee melko tiukasti otteessaan. Toisaalta en muuttaisi mitään, sillä päivät ovat olleet antoisia näinkin!


Arjen pyörteissä on hahmottunut, millaisia hankintoja olisi järkevää tehdä ajatellen tätä kautta – ja hieman myös tulevaa.

Tässä näette niistä koosteen.Sanottakoon tähän väliin, että monet näistä on lähinnä tyylillisenä esimerkkinä tai suuntaa antavana mallina. Haen ensisijaisesti lämpimiä ja kestäviä materiaaleja.


Tässä linkit kaikkiin tuotteisiin, jos haluatte katsella tarkemmin:

 1. Tarvitakki

 2. Talvitakki

 3. Perus musta neulepaita

 4. Musta villapaita

 5. Puolivetoketjullinen fleece paita

 6. Kaulahuivi (ilman hapsuja)

 7. Harmaa villapaita

 8. Harmaa college paita

 9. Treeni trikoot

 10. Uimapuku

 11. Nahkarukkaset

 12. Harmaat farkut

 13. Mustat farkut

 14. Juoksukengät

 15. Juoksukengät

 16. Nahkarukkaset

 17. Mustat nahkasaappaat


Kolme tärkeintä


Talvitakki

Koosteen tärkeimmäksi voisin nostaa talvitakin, jota etsiskelin tositarkoituksella jo viime vuonna. En kuitenkaan löytänyt sopivaa, joten nyt uusi yritys. Vanha beige Kt takkini on malliltaan kaunis, ja useammasta käyttövuodestaan huolimatta kohtuu siistissä kunnossa, mutta se ei ole tarpeeksi lämmin. Palelen herkästi, jos en pysy kokoajan liikkeessä, joten nyt etsiskelen pitkää ja erityisen lämmintä jokapäivän takkia. Untuvavuori olisi plussaa!

Nahkarukkaset
Palelu ongelmaa on myös käsissäni, joten tavalliset lapaset eivät juuri auta. Ajattelin kokeilla seuraavaksi aitoja nahkarukkasia. Villa vuori olisi myös plussaa!

Juoksukengät