top of page

Vappu kuvina | tyttöjen iltaMoikka! Tein teille kuvapostauksen vappuaatosta (perjantaista), jonka vietin tänä vuonna Idan, Veeran ja siskoni Nellin kanssa.

Me startattiin ilta valmisteluilla, eli suunnattiin yhdessä meidän neljän hengen porukalla ostoksille ruokakauppaan. Ostettiin vähän suolaista ja tottakai paljon makeaa vapun kunniaksi. Me Matti Myöhäiset saatiin ajella useampaan kauppaan siman perässä, ja kerettiin jo säikähtää, että se on myyty koko kaupungista loppuun. Se olisi ollut jotenkin niin tavallista tuuria... Onneksi lopulta kolmannessa kaupassa tärppäsi, ettei ilta ihan lähtenyt huru ajeluiksi. Mut hei pakko sanoa, että Nellin mersulla oli kyllä mukavaa huristella ne ekstra kierrokset kaupungin kulmilla.


Sima probleeman ratkettua ajeltiin keskustasta Nellin luokse kaupungin toiselle laidalle. Ihanin kultaisin ilmapalloin ja vaaleanpunaisin serbentiinein koristeltu kämppä sai lopulta toiveidemme mukaiset vapputarjoilut pöytään.

Pariin vuoteen ei ollakaan tehty mitään neljästään, joten oli tosi kiva että tämä ilta järjestyi. Musiikki soi koko illan ja alkuyön, kun vaihdeltiin tyttöjen kanssa kuulumisia sekä pelattiin Never have everiä. Siinä sivussa kädet eksyi nachojen ja poppareiden sekaan niin kauan, että olo ei enään tuntunut hyvältä, hah. Seuraavana aamuna minulla olikin sitten kauhee morkkis ja Sepi sai ahkerasti muistuttaa, että kyllä nyt vapun kunniaksi saa vähän venyttää sääntöjä. Onneksi olotilakin alkoi iltaa kohden jo kohentua normaalimmaksi.Toivottavasti sinullakin oli ihana ja juhlava vappu ♥


Oikein ihanaa viikonloppua vielä kaikille!


Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Shahram Khan
Shahram Khan
May 03, 2021

❤️❤️

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
May 03, 2021
Replying to

<3 <3

Like
bottom of page