top of page

Ystävänpäivä 2021 | My dayMoikka! Julkaisen nyt tämän postauksen suunniteltua myöhemmin, sillä edelliseen viikkooni sisältyi muutamia työkeikkoja, joita en alunperin ollut odottanut ja niimpä aikaa ei jäänyt läppärin ääressä kirjoittamiselle. Kiireinen viikko katkaisi myös hyvän saliputkeni viideksi päiväksi, mutta eilen illasta kävin taas juoksumatolla juoksemassa kovalla sykkeellä 6,5km. Viimeiset treenienergiat käytin vielä pepun ja vatsalihasten treeniin sillä välin, kun Sepi pumppasi haboja. Jep, oltiin jälleen poikaystäväni kanssa yhtaikaa Fitness 24/7lla ja tottakai loppuvenyttelyt oli niin mukava tehdä taas yhdessä, että vaikka kuinka sovittiin aluksi, että lähdetään salilta hyvissä ajoin, niin Sepi myöhästyi saunavuorostaan... Nyt sitten odotellaan laskua saunavuoron yliajasta, hah. Itse en ole vielä mikään PRO ajan hallinnassa, sillä olen kohtalaisen hidas suorittaja (jos ei lasketa siivoamista tai leipomista), mutta tässä yritän kehittää sitäkin puolta itsessäni, kun siihen on niin "hyvät puitteet"... Minulla on näet hallussa sairaan nopee esimerkkihenkilö ♥ 

Useimmat juhla- ja pyhäpäivät ovat minulle spesiaaleja päiviä ja olen kiitollinen siitä, että ne on joskus aikojen alussa päätetty tärkeiksi päiviksi rituaaleineen. On mukavaa juhlia erityisen päivän tarkoitusta, varsinkin yhdessä toisen kanssa, kun päivän tunnelma on tempaissut mukaansa. Juhlapäivät ovat tosi antoisia! Syntyy paljon uusia muistoja ja mukaan voi tarttua parempia tapoja arkeen ja uutta energiaa tuleviin päiviin. Näin se ainakin minulla menee. Minulle tärkeimpiä juhlapäiviä ovat ehdottomasti ne, joissa muistetaan toisiamme.


Ajattelin jo ennen ystävänpäivää, että haluaisin kertoa teille kyseisen päiväni ohjelmasta täällä blogin puolella, kun teema on niin ihanalla tavalla erityinen ♥ Teema sopii loistavasti blogini lifestyle kategoriaan ja tuo samalla elämäntapa-ajatteluani ja tyyliäni näkyviin. Minulle ystävänpäivä on pienestä asti ollut sellainen ihana hyvän mielen päivä, jolloin ystävät ovat etusijalla. Ja viime vuonna minulla oli ensimmäistä kertaa oma valentine, joka toi mukanaan tietysti uudenlaisen seuran ja uudet tavat juhlia yhdessä ♥ Toteutan postauksen pidetyssä my day -muodossa. Uskoakseni jokainen blogimaailmaa pidempään seuraillut tietää ja muistaa, mitä ovat my day postaukset. Lyhyesti ja ytimekkäästi my day postauksen idea on, että: kerron siis tapahtumakohtaisesti valitun päivän ohjelmasta. Let's go!Perjantaina 12.2.2021


Iltapäivällä | Tämän vuoden ystävänpäivää suunniteltaessa ei saatu millään meidän toiveissa olevaa illallis aktiviteettia sovitettua varsinaiseen ystävänpäivään sunnuntaille (14.2.), sillä ravintola, josta oltiin kauan jo puhuttu, meni kiinni liian aikaisin. Joten päädyttiin toteuttamaan yhteinen illallinen ystävänpäivää edeltävänä iltana lauantaina.


Lauantaina 13.2.2021


8.30 | Herätyskello soi. Ensimmäisenä lähetän "Hyvää huomenta rakas" snäpin ja pomppaan sitten pois sängystä kiiruhtaen seuraavaksi kylppäriin. Ihana päivä alkoi nyt!


8.50 | Pikameikki valmis ja seuraavana huppari ja trikoot päälle.


9.00 | Pakkaan reppuun eväät (mukaan lukien minun aamupala ja kahvi termospullossa) ja päälimmäiseksi sujautan kameran. Vielä ehdin laittaa hiukset pikanutturalle ja sitten toppatakki niskaan ja kengät jalkaan.


9.15 | Shehram tulee hakemaan ja lähdetään tennishallille sulkapallopeleihin. Siellä vierähtikin minulla yleisössä koko päivä kaksin- ja nelinpelien parissa. Tuli otettua paljon urheilukuviakin, joista onnistuneimmat päätyy portfolioonkin.


16.00 | Suunnilleen näihin aikoihin lähdin takaisin kotiin päin.


16.35 | Menin suihkuun. Kerrankin oli mukavasti paljon aikaa, niin sain ihan huolella laittauta iltaa varten. Kerkesin värjätä kulmat samalla kun kuivattelin hiuksia. Seuraavaksi puin rennot vaatteet päälle ja suunnittelin illan asukokonaisuutta. Poikaystäväni oli esittänyt minulle mekkotoiveen jo hyvissä ajoin, joten siltä osin pääsin helpolla. Tämä musta pitkähihainen silkkimekko on ollut nyt useamman kerran ylläni juhlapäivänä ja pikkuiljaa alkaa tuntua, että olisi kiva pukea jotain muutakin välillä. Onneksi minulta löytyy sen verran paljon koruja, että niillä voi aina vähän stailata erillä lailla asua, kenkiä unohtamatta. Ajattelin pukea pitkästäaikaa mustat korkokengät ja korut tietysti olivat kultaiset mekon vyön solkeen mäzäten.

17.10 | Läppäri auki. En minä sentään koko aikaa tarvitse laittautumiseen. Siispä aika kuluu paremmin, kun vuorotellen meikkailen itseäni ja muokkailen seuraavien postausten kuvia.18.00 | Puen mekon ja korut sekä kengät.


18.15 | Laitoin Sepille viestiä, kun kello oli sopivan verran ja lookkini viimeistelty Armanin hajuvedellä.


18.35 | Hetken päästä minun ovella minua oli vastassa viimeisen päälle laittautunut komistus tuttu lämmin hymy kasvoillaan ♥ Hoksasin heti, miksi Shehram oli halunnut minun pukevan juuri tämän mekon, sillä hänen takkinsa kauluksesta vilahti paita, jonka kuosi muistutti mekkoni kuosia. Oltiin true mäzit, kun toisella oli yllään musta silkkinen paita, jossa oli ohuita beigejä raitoja, kun toisella niitä oli samoissa väreissä koko mekon pituuden verran. Olin niin otettu tästä yllätyksestä! On ihan parasta kun vierelläni on henkilö, joka laittaa eforttia näihin juttuihin ♥ Näin jälkikäteen hieman harmittaa, ettei vaivauduttu ottamaan yhtään yhteiskuvaa, vaan lähdettiin suorilta Cafe bar 21seen.


18.50 | Meille oli varattu ikkuna pöytä seitsämältä. Kun saavuttiin paikan päälle, tunnelma ravintolassa oli suht rauhallinen ainakin tavanomaiseen lauantai-illan hälinään verrattuna. Ehkä seuraavan päivän ystävänpäivällä oli vaikutusta asiaan. Ja sehän sopi meille mainiosti. On aika harvinaista, että 21ssä kuulee omat ajatuksensa, saatika pöydän toisella puolen istuvan jutut ääntä korottamatta.


19.30 | Me molemmat tilattiin herkulliset salaatti bowlit; minä graavilohella ja Sepi skagen täytteellä. Annokset olivat jälleen loistavat!


19.45 | Shehram innostui tarjoamaan salaattien päälle jälkiruoaksi mustikkaisen kakun, joka valittiin yhdessä pitkän pohdinnan jälkeen kakkuvitriinistä. Kakku ei itsessään ollut mikään kovinkaan säväyttävä makuelämys, sillä siitä tuntui uupuvan maut lähes kokonaan. Mutta kakku puoliksi maailman parhaassa seurassa, on kuitenkin maailman paras kakku ja lahja ♥20.15 | Ravintolan jälkeen palattiin takaisin minun kotia viettämään loppuiltaa/yötä. Siellä sain vastaanottaa rakkaaltani vielä yhden yllätyksen. Ihanan seuran ja herkullisen illallisen lisäksi sain lahjaksi todella kauniit hopeiset korut; kaulakorun ja rannekorun. Tuli pieni alemmuuskompleksi, kun olin kerrankin päättänyt suhtautua juhlapäivän viettoon enempiä valmistelematta ja minulla ei ollut mitään konkreettista annettavaa takaisin samalla hetkellä. "Olisi ehkä sittenkin pitänyt askarrella se hierontalahjakortti, jonka olin päättänyt tällä kertaa antaa suullisesti", ajattelin. Vaivan näkö on kyllä paljon enemmän minun juttuni näiden juhlien ja lahjojen suhteen, kuin tämmöinen tekemättömyys... Vaikka se ajatus onkin tärkein.


Kaiken kaikkiaan ilta ja koko päivä oli meidän mielestä tosi onnistunut. Saatiin taas muisteltavaa tulevaisuuteen ♥Sunnuntaina 14.2.


13.00-16.00 | Sunnuntaina virallisena ystävänpäivänä ohjelmassa oli pieni photoshoot Ounasvaaran aurinkoisissa pakkasmaisemissa ja sen jälkeen hohtokeilausta noin kymmenen hengen joukolla Arktiset maahanmuuttajat -järjestön tarjoamana. Tunnin keilaussessio hujahti mukavasti osittain uusista tuttavuuksista ja osittain tutuista koostuvan porukan kanssa Santasportilla ♥ Tämä olikin minulle jo toinen reissu keilahallilla tälle vuodelle ja aavistelen palaavani sinne pian taas uudelleen. 


Ystävänpäivän kunniaksi olen pudotellut sydämiä koko tekstin täyteen ja ennen kuin teille tulee niistä yliannostus, niin päätän juttuni tällä kertaa tähän. Toivottavasti sinullakin oli mukava ja rakkauden täyteinen ystävänpäivä. Nähdään taas ensi postauksessa!Moi moi

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Shahram Khan
Shahram Khan
Feb 22, 2021

Jälleen kerran oli ihana päivä rakkaan kanssa!! ❤️🥰❤️

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
Feb 22, 2021
Replying to

Parasta♥️🥰

Like
bottom of page