top of page

journal | Ihana vuoden vaihde osa 2 1. Minä olen kotikaupunkini ainoan (?) lankakaupan nykyinen vakiasiakas. Norkoilen yleensä samalla hyllyllä kyttäämässä neutraalin "väriloiston" uusia vivahteita.

 2. Mieltä rentouttavaa puuhaa. Silmukat hypnotisoi melkein kuin mandala.

 3. Viikon 10 km juoksut hyvässä vauhdissa ja hyvällä tekniikalla. Kierroksessa on neljäs kerta viidestä. Tämäkin rentouttaa minun mieltäni.

 4. Nää mummun kutomat villasukat ovat silmäni ilo ja kylmän päivän paras ystävä <3 1. Minun uusi ihastukseni: nosturi. En tiedä kuinka siinä kävi niin, että lenkin varrella katselen lumoutuneena jököttävää rautaista hökkeliä. Niin kuin se yhtäkkiä olisi ollut muutakin kuin jököttävä rautainen hökkeli. En ehkä kuitenkaan käyttäisi sanaa näyttävä. Se sijaan nosturit ovat jonkinlainen urbaanin symboli. Ne nousevat esille kotikaupunkini melko matalasta katukuvasta.

 2. Ilta-ajelut ja illanvietto Shehramin, Vernerin, Pertun ja Matiaksen kanssa.

 3. Taksikuski Pinja-Sofian tolpalla.

 4. Onneksi oli kiinalainen auki vielä klo 20 jälkeen. Sinä päivänä kaikki muut ravintolat olivat jo sulkeneet. Ja sinä päivänä teki kovasti mieli ravintolaruokaa. 1. Juhlistamassa Shehramin siskon uutta vauvaa. [ jatkuu... ]

 2. [ ... ] Juhlakoristeisiin oli nähty vaivaa. Tosi kauniita!

 3. Lenkkireitin varrella paras näkymä <3

 4. Pakkanen ei päätä huimaa, kun tekee mieli juosta <3 1. Yliopiston Suomen taiteen historian kurssi käsitteli viikon verran kirkkotaidetta. Kirjoitin kurssille palautettavan esseen Rovaniemen kirkosta.

 2. Kävin kirjastolla palauttamassa aineisto kirjoja sekä opiskelemassa aukioloajan viimeiset tunnit.

 3. Kevätkukista inspiraationsa saaneet akvarellit.

 4. Etäluennot pistää toisinaan kuuntelemaan luentoa liikkeessä. Jalkaa toisen eteen, keskustaa ristiin rastiin. 1. Rakastan sitä, että voin kävellä paikasta toiseen. Varsinkin, kun sää on suotuisa ja tarjoaa vaikkapa kauniin auringonlaskun ihasteltavaksi.

 2. Keskipäivän kuutamo Kemijoessa <3

 3. & 4. Kävin kävelemässä joen jäällä ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Oli ihana todeta, että valitsemani ajankohta sattui seesteiseen hetkeen, kun muutoin säät ovat olleet todella tuulisia.Iso kiitos, että luit postauksen. Tältä erää saatiin vuoden vaihde purkkiin puhelimen kautta. Uusi vuosi on tuonut tullessaan paljon ihanaa... Tästä on hyvä jatkaa ensi kerralla.

Nähdään taas pianAiheeseen liittyvät päivitykset

Comments


bottom of page