top of page

Lifestylen omintaArki on sellainen käsite, joka asustaa lifestylessä, joka on sitä lifestylen ominta omaa. Sellainen, jossa on monenlaista säröä ja tarttumapintaa. Kun mietiskelen blogini arkisten postausten piirteitä, niin mieleen tulee sameaa päiväkirja kerrontaa kahvikupin ääreltä, syvään saattelevia kukkakuvia, kuvia polusta, jolla tallaan ja joku kaunis valo.


Pääsen pian arkipostausten äärelle, nimittäin luvassa on kesälomareissu Etelä-Suomeen. Ihanaa! Tämä on kauan odotettu maiseman vaihdos myös blogini puolella. Odotan matkaa innolla, mutta toisaalta jännittyneenä sen suhteen, mitä taivas päättää nakata niskaan. Siitä tuntuu riippuvan useat suunnitelmat, joilla olen kirjonnut notebookkini viimeisimmät sivut. Yksi hartain toiveeni olisi päästä pukemaan uudet mekkoni korkokenkien kera. Mutta säätiedotus enteilee toistaiseksi pilviä ja viilenevää ilmaa. Mielessäni elää yhä viime vuoden matkamuistot. Sain pidellä tiukasti sadetakin hupusta kiinni, kun vilistin Tampereen Ratinasta Koskikeskukseen suojaan ja sieltä taas bussikatoksen suojaan. Hytisin yhden, jos toisen kerran.

Nyt Tampere kutsuu jälleen ja sen lisäksi pistäydyn myös Helsingissä. Parhaimmillaan ne ovat ihan huikeat kesäkaupungit ja kulttuuria on yllin kyllin. Kuinka lyhyeltä tuntuva on reilu viikko tällä kertaa?

Pyrin siihen, että kirjoittelen postauksia reissun päällä ja toivon myös pääseväni julkaisemaan paikan päältä. Kamera ja läppäri lähtevät matkaan siis.

Lähden junalla Tampereelle tulevan viikon maanantaina iltapäivästä. Matka taittuu kumppanin, uuden kirjan ja eväiden kanssa. Olen myöhään illalla perillä, joten nähtäväksi jää, kuinka pitkälle ennätän kuulumisien vaihdossa serkkujeni kanssa. Vai kaadunko heti sänkyyn?


Nähdään taas


Aiheeseen liittyvät päivitykset

コメント


bottom of page