top of page

Shehram vastaa



Mitä oikeasti ajattelit minusta, kun tavattiin ensimmäisen kerran?


Mehän tavattiin varsinaisesti ekan kerran, kun tulit meille veljeni valmistujaisiin. Olit ensimmäinen, joka teidän perheestänne käveli sisälle. Ajattelin, että kukas hän on ja että olit todella kaunis. Muistan, että ihastelin sinun korujasi. Tervehdit meitä ihastuttavalla tavalla, ja muistan kuinka laitoit molemmat kätesi veljeni olkapäille kun onnittelit häntä. Aluksi minä en ihan uskaltanut katsoa sinua suoraan silmiin. Tunnistin takaasi Vernerin ja päättelin, että olit hänen siskonsa. Juhlien aikana me kerettiin sitten vähän jutella. Minulle tuli sinusta sellainen tunne, että olet tosi fiksu. Sinun kanssasi puhuminen oli tosi mukavaa. Uskalsin siinä katsoa sinun silmiinkin. Me puhuttiin muun muassa jotain siitä, kun olit tulossa ottamaan veljestäni ylioppilaskuvia.


Sitten valokuvauksissa (joihin meidän koko perheemme tuli) me kerettiin jutella vielä paljon enemmän ja siitäkin pidin paljon. Mieleeni jäivät sinun isot toppahousut, iso toppatakki ja iso pipo, ja varsinkin sinun söpöt punaiset posket.


(EDIT: Yo-kuvaukset järjestettiin tosiaan kylmänä pakkaspäivänä. Sään puolesta maisemat olivat mielettömän kauniit, mutta siinä oli myös haastetta, koska mallit olivat kevyissä juhlavaatteissa. Olin ihan haltioissani siitä, kuinka hyvin koko perhe heittäytyi tekemisen meininkiin. Sen ansiosta saatiin upeat valokuvat ja ikimuistoiset valokuvaukset! )



Nauranko vitseille, mitä en oikeasti tajua?


Et.


(EDIT: Jos vitsi on sellainen, että en yhtään tajua sen pointtia tai mistä se ylipäätään kertoo, niin en tietenkään naura. Mutta janoan kuulla mille pitäisi nauraa, joten vaadin usein selvennystä.

Jos vitsi onkin sellainen, että tajuan sen pointin, mutta en niinkään tajua sen hauskuutta, niin vastaus on: Joo, nauran yleensä – niille "huonoille vitseillekin". Joku voisi miettiä, että miksi. Minä olen yleensäkin sellainen herkästi nauravainen, joten varmasti se lähtee osaksi siitä. Toisaalta taas tykkään ihan hirveästi ylläpitää/luoda sellaista avoimen positiivista ilmapiiriä porukan keskellä. Vaikka kaikkien huumori ei aina kohtaisi, niin on minusta silti kivaa voida osoittaa tällä tavoin, että saa ja voi olla oma itsensä siinä porukassa.)



Pidänkö halailusta?


Kyllä sinä vaan pidät. Sinä rakastat halimista. Varsinkin, jos ei olla nähty pitkään aikaan.



Haluanko pienet vai isot häät?


Pienet sillä tavalla, että sinne tulisi lähinnä niitä tärkeimpiä ja läheisimpiä ihmisiä. Haluat kyllä häät, joissa ohjelmaa saa ja pitääkin olla jopa vähän isommassa mittakaavassa.



Olenko koskaan rikkonut lakia?


Oot sie varmaan jotain lakia rikkonut joskus. Lakeja on niin paljon Suomessa. Mut ei tule nyt mitään hauskaa mieleen.



Millainen on voileipäni?


Eikös se oo se monivilja tai kokojyvä. Joskus täytteeksi riittää pelkästään tomaatti, mutta yleensä siinä on myös kurkkua ja salaattia. Tärkeimpiä ovat ne. Välillä käytät kalkkunaa tai kanaa. Avokadoakin käytät, mutta sitä ei ole ollut pikään aikaan... Se riippuu varmaan taloudellisesta tilanteesta tai sesongista. Siinä se sinun leipäsi ois.


(EDIT: Jep! Huom: ei koskaan voita tai juustoa minun leivälle.)



Millaista musiikkia kuuntelen mieluiten?


Et ainakaan mitään perinteistä rokki musiikkia. Kuuntelet jotain sellaista musiikkia, jossa on hyvä stoori/hyvät sanat. Kuuntelet positiivista musiikkia.


(EDIT: Oikeastaan minä tykkään eniten musiikista, joka ei ole niin positiivista, ja joka isolta osin on myös rock musiikkia. Mutta löytyy mun soittolistoilta paljon paljon muutakin. Sanoisin itseäni aika kaikkiruokaiseksi musiikin kuuntelijaksi.)



Mitä pelkään?


Suurin pelkosi on menettämisen pelko. Pelkäät myös nopeaa autokyytiä. Näistä sä reagoit herkästi.


(EDIT: Tien päällä nopee vauhti kyllä nostattaa tuskan hien pintaan, jos en siinä hetkessä luota kuskin ajotaitoihin/harkintakykyyn tarpeeksi. Yleensä tilanne on se, että niissä puitteissa valitsisin itse maltillisemman ajotyylin. Osaan kyllä nauttia vauhdistakin, jos esim. renkaiden alla on kuiva asfaltti (jään sijaan) – tai ohitustianteessa, jos vastaan tulijoiden kaistalla ei näy muita autoja ja tie on mutkaton.)



Millainen olen paineen alla?


Tunteet on aika pinnalla. Samalla olet vahva ja haluat selviytyä paineesta.



Oudoin tapani?


Meidän vakavan keskustelun keskellä sun suusta lähtee tosi outoja ääniä, jotka väkisin pakottaa nauramaan.


(EDIT: En oikein tiedä, kuinka tätä nyt avaisin, koska kirjoitetuilla sanoilla on vaikeaa toistaa ääntelyä. Se on jotain ihme ääntelyä, joka muistuttaa ehkä kitisevää hiirtä tai ulisevaa koiraa. Aiemmin en juuri kiinnittänyt tapaani huomiota, mutta nykyään se on vähän outoa minustakin. Hyvä puoli on, että sen kautta liian synkät keskustelut voi muuttaa kevyemmäksi tai jopa humoristiseksi.)



Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua?


Sellaiseen, jossa pitäisi ajaa manuaalista autoa, koska se ei vaan oo sinun juttusi... Se stressaa sua liikaa. En myöskään laittaisi sinua töihin ruumishuoneeseen... Pinsusta itsestä tulisi ruumis, kun sinne menisi. Tai ehkä kävelisit... mikä se olikaan... zombina takaisin. Ehkä kaikkeen muuhun laittaisinkin... Tai no en kyllä missään nimessä laittaisi sinua myymään itseäsi.



Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävän, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa. Kuka se olisi?


Paha kysymys. En muista kauheesti sun lempi taiteilijoita. Ehkä Michelle Obama, koska luit hänen kirjan ja olit siitä vaikuttunut.



Jos voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla?


Maksaisit osamaksut pois ja laittaisit loput (ainakin ison osan) säästöön.



Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä?


Ylimielisyys ja epäasiallinen kohtelu. Myös sellaiset ihmiset ärsyttää, jotka eivät kunnioita toisia ihmisiä.



Mikä on suosikki roskaruokani?


Sinun? Sulla ei kyl mee perus roskaruoat. Varmaan joku tikkari on sellainen, jota pidät roskaruokana ja syöt silti.



Rumin vaatteeni mistä minä pidän, mutta sinä et?


Ei oikeen tule mieleen sellaista vaatetta. Hyvältä näytät jokaisessa vaatteessasi.



Mikä oli viimeisin tekstiviesti minkä lähetin sinulle?


"Juu" tai "Ok". Veikkaan, et se ois ollut "juu". Pakko tsekata nyt... Ei ollu, ku "ok" sittenkin.


(EDIT: Tuuri osui nyt maailman tylsimpään viestiin. Usein mä kuulen sinulta, et mun viesti oli kuin mikäkin essee.)



Kun olen kipeä, haluanko että minua hoidetaan vai olenko mieluummin yksin kunnes paranen?


Haluat kyllä! Tykkäät kipeänä erityisen paljon hieronnasta. Mutta sä olet myös hyvä hoitaan ittees. Sä etsit myös aina uusia vinkkejä kipujen hoitoon.



Menemme ravintolaan, mitä tilaan?


Salaattia.


(EDIT: 8/10 tilaan salaattia.)



Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia?


Maalaamisen, blogin kirjoittamisen ja kuvien muokkaamisen äärellä. Näitä asioita kun teet, niin et juuri mieti mitään muuta. Unohdat jopa syödä. Näiden parissa menee helposti viisi tuntia sinne tänne. On todella tyypillistä kuulla sinulta silloin, että "Oho oot laittanut snäppiä".



Mikä saa minut todella vihastumaan?


En nyt osaa sanoa, että saako sinua mikään niin v**** vihaiseksi, että olisit aivan "out of control". Mutta ehkä sellaiseksi vähemmän vihaiseksi (mököttäjäksi) sinut saa sellainen tekeminen, joka menee pahasti vasten sinun periaatteitasi, esim. manuaalilla autolla ajaminen.


(EDIT: Lähinnä siitä puhuminen, koska en aja manuaalia autoa 🥲)



Entä piristymään?


Sehän riippuu tilanteesta. Ulkona kävely piristää yleensä. Piristyt siitäkin, kun yllättäen löydät uusia sokerittomia tuotteita kaupoista – tutkit niitä aina yhtä innoissaan. Viime aikoina pillimehun juominen on piristänyt myös. Joskus sua piristää sushit, mutta et ole ruualla lahjottavissa. Eli jos siis ilmassa on ongelmia, niin ruuan kautta et kyllä unohda niitä.

Mä voin tehdä niitä asioita, et vien sut kauppaan tai kävelylle. Välillä mun paskat läpät saattaa kans piristää.


(EDIT: Se kun voidaan keskustella – ihan mistä vaan – piristää tosi tosi paljon!)


Millainen olen tyttöystävänä?


Rakastavainen, huolehtivainen, avulias, hyvä tuki – ja hyvä kokki.



Kumpi sanoi ensin “rakastan sinua” ja missä se tapahtui?


Sinä sen sanoit. Ensimmäisellä yhteisellä reissulla.



Mitä teen heti ekana aamulla?


Yleensä toivotat mulle hyvät huomenet. Joskus petaat sängyn ensimmäisenä. Se vaihtelee usein, mutta ei merkittävästi.



Millaisia vaatteita käytän kotona?


Gymsharkin trikoot ja t-paita.



Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa?


Ei oo semmosta.



Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi?


Valkoinen; koska tykkäät rauhallisesta. Baby blue; kun se on sellainen symppis väri. Sellainen aww.


(EDIT: 🥺)



Mikä on paras luonteenpiirteeni?


Samaistumiskyky, empaattisuus ja pitkäjänteisyys.


Entä paras piirre ulkoisesti?


Silmät.



Ihanin yhteinen muisto?


Ensimmäisen vuosipäivän näkeminen Tampereen juna-asemalla; kun tulit vastaan asemalle, kun minä matkustin Helsinkiin. Juna teki välipysähdyksen Tampereella ja siihen saumaan oltiin sovittu tapaaminen. Se oli kyllä ihana jälleennäkeminen.



Aiheeseen liittyvät päivitykset

1 Comment


Shahram Khan
Shahram Khan
Oct 13, 2022

Oot ihana! ❤️

Like
bottom of page