top of page

journal | Hakuna Matata ja matkaan


Yeah. It's our motto! What's a motto? Nothing. What's a-motto with you?

Those two words will solve all your problems. That's right. 1. Aamulla lähdettiin ajamaan kohti Oulua. Minun lisäksi takapenkin täytteenä olivat Verkku ja Matias, jotka vetivät Jare Henrik Tiihosina päämäärään saakka. Yötyöstä matkaan napattu Perttu yritti nukkua etupenkillä. Kuskina oli Shehram. It means no worries for the rest of your days. It's our problem-free philosophy.

 2. Hakuna matata ja kaahaten viimeiset kilometrit. Hakuna matata ja juosten hallin ovista sisään, niin että Shehram ehti minuutilleen tuomaroimaan. Me muut puolestaan jäätiin seuraamaan pelejä kentän laidalle.

 3. Lajina koripallo.

 4. Illan menú äänestyksen voitti tortillat, joihin kerättiin ainekset Prismasta. Nautin laittoman paljon siitä kaikesta säätämisestä, jota sisältyi meidän kauppareissuun. Ottiko joku nyt ne tomaatit? -Ei varmaan. Entä salaatin? -Öö, ei. Muistettiinko me nyt kaikki? -Joo. [ a few moments later... ] Kassajonossa: "Hei mun lompakko jäi autoon!" Lopultakin saavuttiin yöpymispaikalle. Siellä selvisi, että lompakko olikin jäänyt koriskentälle. Meidän kämppä oli tosi viihtyisä ja kivalla sijainnilla Oulun keskustaan nähden. Ilta vaihtui yöhän rennon railakkaissa tunnelmissa, kun kokkailtiin ja syötiin porukalla sekä kuunneltiin musiikkia ja pelattiin korteilla. Pojat lähtivät Oulun yöhön ja me käytiin Shehramin kanssa ajelulla sekä noutamassa kadonnut lompakko, ennen kuin minä sitten jättäydyin nukkumaan. Laitoin kaikkien nukkumapaikat valmiiksi, kunnes viimein kietouduin omaan peittooni. 1. Herättyäni ensimmäisenä, keitin itselleni kupin kahvia ♡ Nautiskelin uuden aamun tyyneydestä kaikessa rauhassa. Ehdin lukea uutiset ja kirjoittaa blogia sillä aikaa kun pojat vielä nukkuivat. Heillä taisi mennä yö aamun puolelle. Tai mistä minä sen tiedän? He olivat tulleet takaisin niin hiljaa etten edes minä herännyt. Olin siitä vähän liikuttunut, miten hyvin herkkäunisuuteni oltiin otettu huomioon. Jonkin ajan kuluttua aamu-uninen seurue kerääntyi aamupalapöydän ympärille. Porukka virkistyi tarinoidessaan minulle edellisen yön menomestojen yksityiskohtia. Nauruni tempaisi vatsan pohjasta saakka. Hakuna matata, ajattelin.

 2. Kun kämppä oli siivottu ja avain jätetty, niin suunnattiin keskustaan pyörimään.

 3. Suuntaviitat johtivat meidät Nallikarin rantaan. Otimme siellä kuvia ja päädyimme juttelemaan kalastuksesta.

 4. Päivä kului nopeaa ilman varsinaista suunnitelmaakin. Reissun viimeiseksi oltiin säästetty illallinen Itsudemossa. Sushit olivat huikeita! 1. Paluumatkaksi vaihdoimme kuskit, jotta ruokakoomaa poteva Shehram sai käydä nukkumaan takapenkille. Yö kätki tien reunustamat metsät. Suuntasin katseeni taivaalle takapenkin ikkunasta ja kuvittelin, että vain tähdet saattoivat nähdä meidät, kun me tulimme nelostietä pitkin kohti Rovaniemeä.

 2. light escapes -Dangerkids ♡

 3. Kilometrit vilisi ohitse hujauksessa. Tutut huoltamot tien molemmin puolin vastaanottivat meidät. Olimme kotona taas.

 4. Matkan päätteeksi vielä hakuna matata ja extempore autopesu.Kaikkien yhteinen ajatus oli, että reissu onnistui ja hauskaa tuli pidettyä ruhtinaallisesti.

Hakuna Matata! What a wonderful phrase. Hakuna Matata! Ain't no passing craze.

-Tim Rice & Elton John


Nähdään pian
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Комментарии


bottom of page