top of page

journal | Koko viikonloppu siskon kanssa


 1. Töihin mennessä sain puikkelehtia vesilammikoin ansoitettuja katuja pitkin. Toivoin etteivät sukkani kastuisi.

 2. Työpäivän sai kuin saikin aloittaa kuivilla sukilla. Päivästä kehkeytyi myynnin kannalta erinomainen, joten ajankulkua tuskin huomasi kaiken kiireen keskellä. Siinä asiakkaita palvellessa ihanstelin itsekin meidän liikkeen aurinkolasi uutuuksia. Yksi malli oli ylitse muiden... Lopulta päädyin ostamaan ne ♡

 3. Töistä päästyäni pakkasin tavarat viikonloppua varten. Me käytiin Nellin siskon kanssa ruokaostoksilla, ja tehtiin sitten kevyttä iltapalaa.

 4. Koulun ja työn täyteinen päivä takana. Eipä ihme, että meitä molempia väsytti niin paljon. Emme ehtineet leffan puoleenväliinkään, kun alkoivat silmät jo painua kiinni. Siispä kauniita unia. 1. Aamupalalla tämän kevään ensimmäinen smoothie.

 2. Lauantai päivän aktiviteetiksi suunniteltiin uintia. Minua ehkä puri jokin uintikärpäsen tapainen silloin, kun kävin poikaystäväni matkassa uimahallilla hänen uintipainotteisen treeniohjelman yhteydessä. On hauskaa ajatella, miten hyppäsin "uimahallikynnykseni" ylitse niin vaivattomasti. Luulin pitkään, että vajosin ikiajoiksi peruskoulu aikojen kytkemään passiiviseen uimahalli asenteeseeni. Mutta toisin kävi. Ehkäpä seura teki tehtävänsä. Olen aidosti motivoitunut ja koen treenaamisen riemua, kun tavoittelen kilometriä. Tänään ei kuitenkaan uitu kovin pitkää matkaa, koska siskoni ei aivan hypännyt tämän aallon harjalle, hah. Olihan se silti kiva kokemus.

 3. Sisustustalja Milo.

 4. Lounaaksi ihanat bataattiranskalaiset ja salaattia. 1. Milon kanssa päivälenkillä. Maastossa oli jo selvästi kevättä, kun rapa roiskui sievästi sirottaen Milon jalkahapsuista.

 2. Rovaniemelle tuli Pannukakkutalo aivan hiljattain. Me kävimme testaamassa päärynä-kinuski ja nutella-mansikka täytteet sekä kahvit. Sisko tarjosi nää överit, joista ruokahalu pakeni seuraavaan päivään. Kolmas päivä puolestaan tervehti tosi kipeällä vatsalla. Minä en ehkä palaa enää pannukakun perään.

 3. the city lights at night

 4. Disney katsomo pt. 2. Tänään ei sentään nukahdettu kesken leffan! 1. coffee on the go

 2. Takapenkin pojat Ikea reissun jälkeen.

 3. Tuulimyllyt horisontissa. Melkein kuin olisi Torniosta kotimatkalla. Niin, siis ennätin asua Torniossa opiskeluideni vuoksi sen 3 ja puoli (kituvan pitkää) vuotta. Tuijotin näitä tuulimyllyjä yön mustaa taivasta vasten, jolloin ne olivat kuin laskeutuvat ufot avaruudesta... Auringon paisteessa ne näyttivät tuuliviiri leluilta. Linja-auton etupenkillä kahden kotipaikan välissä ehti miettiä jos jonkin moista. Nyt ne näyttivät ihan tavallisilta tuulimyllyiltä.

 4. Golden hour valaisi paluumatkaamme. Niin kaunis taivas kajasti kaikista ikkunoista ja peileistä.Meillä oli tosi mukavaa, ja iloksemme horisontissa häämöttää jo uusi mahdollisuus tällaiseen siskojen viikonloppuun. Ilolla myös toteutin tämän sivun journaliin. Kiitos sinulle, kun luit sen ♡


Nähdään pian


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Comments


bottom of page