top of page

journal | Syksy viboja 1. Rusetti, tämä iän vanha villapaita ja hopeat korvakorut kuuluvat syksyyn.

 2. Työpaikan seinällä oli ripustettuna ihana yllätys, kun tulin aamuvuoroon ♡

 3. The kahvi, joka ostettiin vain, jotta pääsi käymään kahvilan vessassa.

 4. Parhaat sushit ovat vaan parhaat. Kiitos Cittari, että et petä tätä sushirakasta (semi kriittistä sellaista) koskaan! 1. Aamun säteet, ilon säteet.

 2. Talvitakki tiukasti päällä jo syyskuun ensimmäisillä viikoilla.

 3. Tuuli tuiski lehtiä pyörremäisesti jalkakäytävällä. Siitä tuli syksyinen olo.

 4. Sää suorastaan vaati, että pitää juosta ainakin 10 km. Ah mikä tunne, kun kymppi kulki! 1. Valotaideteos auton takalasissa.

 2. Radikaali itsereflektio.

 3. Y ö t ⭐︎ ☽

 4. Kuukauden sitaatti. (Tuntematon lähde.) 1. Tämä piirakka taipui vakio välipalaksi, vaikka alun perin kehitin reseptin vain tilapäiseen tarpeeseen. Käytin siihen niitä aineksia, mitä kaapista sattui silloin löytymään, kun olin pitkään kipeänä, minkä vuoksi en päässyt käymään ruokakaupassa. Se on tehty lähes "ei mistään", mutta on silti niin vitsin hyvän makuista, että leivon samalla ohjeella joka kolmas päivä, hah. Se sopii niin kivasti kuuman teen kanssa!

 2. Parantumaton baby blue pakkomielle.

 3. Tämän syksyn väripaletti.

 4. Ihanin, kaunein ja vähättelemättä myös se tärkein kodinkoneeni. 1. Onni asuu täällä.

 2. Jäin suosiolla kotiin seurailemaan luentoja etäyhteydellä, kun jouduin jonkin melko pahanlaatuisen flunssan kouriin. Pysyin aika hyvin muiden matkassa ja piirtely teki matkasta mukavempaa.

 3. Galleria Napa: Kukka Pitkänen

 4. Syyskenkien puhdistus kannattaa! Kaiken tomun alta voi paljastua melkein uuden veroiset lempikengät :) 1. Dindin. Saa rehellisesti hehkuttaa.

 2. Koripallokentän laidalla – tällä kertaa yleisönä.

 3. Minut oli lumottu. Juoksin noiden taivaan värien perässä.

 4. Käytiin Shehramin kanssa katsomassa After ever happy (elokuvasarjan jatko-osa), koska nähtiin myös ensimmäiset osat elokuvissa jokin vuosi sitten. Ei me oltu niistä juurikaan vaikuttuneita, mutta annettiin vielä periaatteesta tälle jatko-osalle mahdollisuus. Selvisi, että sarja ei tullut vieläkään päätökseensä. Saa nyt nähdä, mennäänkö enää edes periaatteesta katsomaan seuraavaa osaa, koska tämä ei säväyttänyt edes sen vertaa mitä ensimmäiset. Silleen lyhyesti ja ytimekkäästi todettiin, että tää sarja voisi vedota paremmin nuorempaan yleisöön. Mutta yksi uusi hyvä kokemus saatiin tämänkin myötä: Ostettiin ensimmäistä kertaa kaikkein isoimmat – siis massiiviset – popcornit leffaevääksi! 1. Saara tarjosi nimipäiväkakun ja kahvin ♡

 2. Saara oot sellainen kaunis feenikslintu 🔥

 3. Syksy ja pihapiiri.

 4. Uusi kirja ja uusi koukuttava seikkailu. Tästä saa sopivasti rentoutusta iltojeni vihoviimeisiin hetkiin. 1. Ilja Repin edelleen menossa mukana.

 2. Näissä vaatteissa viehätti kaikki muu, paitsi se miltä ne näyttivät päälläni.

 3. Tämä takki oli samaan aikaan iloinen ja surullinen löytö. Se oli täydellinen malliltaan ja väreiltään – ja aika lailla kaikin puolin myyjän suosituksilla. Niinpä ostin sen. Mutta käytössä paljastui lopulta, miten kylmä voikaan vuoreton takki olla. Palautin sen ensimmäisen (hyytävän) kokemukseni jälkeen harmissani ja hieman empien, koska joskus jokin asia viehättää visuaalisesti niin syvästi, että melkein voisi palella sen eteen. Loppujen lopuksi tämä oli tietty se oikea päätös, koska lämpö oli alkujaan se tärkein kriteerini.

 4. Minun corgi kuume nousi taas muutaman asteen verran, kun tämä ylikaunis ilmestys odotteli ruokakaupan edustalla omistajaansa ja minä ehdin kaupoilta ensin. Sen kaksi eriväristä silmää katsoi tutkien ja suorastaan hypnotisoi minut siksi ajaksi, jonka viitsin sitä ihastella pienen välimatkan päästä.


Syksy on ollut kaunis sen kaikissa väreissä – mutta valehtelisin jos väittäisin, etteivät sen poikkeuksellisen aurinkoiset päivät aikaansaisi sydämessäni sitä kaikkein syvintä ilon tunnetta. Tämä on ollut valoisa syksy – valoisin pitkään aikaan. Siitä saa rohkeita ajatuksia.


Kuvittelen, että olen kävellyt auringon valaisemilla, lehtien peittämillä kaduilla kuin mikäkin aurinkopaneeli, ja kuvittelen melkein tuntevani, kuinka elimistöni jalostaa sen energian ainakin nelinkertaiseksi voiman lähteeksi. Olen lisännyt tyrnin marjat jokapäiväiseen välipalapiirakkaani, joten varmasti virtaa riittää jo kaamosvarastoonkin. Niin minä kuvittelen – että olen talveen valmiimpi kuin koskaan!Kiitos kun luit postauksen. Jatketaan ensi kerralla tästä ♡

Hei hei
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Comments


bottom of page