top of page

Photoshoot: Sami


Shehram, minä ja Sami. Tällä kokoonpanolla ollaan vietetty lukuisia kertoja vapaa-aikaa

Moikka

Taas on viikko vierähtänyt ja nyt kun vihdoin pääsen näitä Samin alku syksyn kuvia jukaisemaan, niin ulkona on jo lumen valkea maa. Hmm nyt on totisesti talvi tulossa, mutta vielä hetki katsellaan paljasta asfaltia näissä kaupunki kuvissa.


Se oli enemmänkin yksi kahvipöydässä heitetty idea, että lähtisin valokuvaamaan Samia. Kunnes illemmalla minulle tuli vahva tunne siitä, miten todellisuudessa voisin toteuttaa tämän idean. Laitoin Samille vielä viestiä perään ja lyötiin lukkoon uusi photoshoot. Sami lähti innokkaasti mukaan ideaan nähtyään valokuvat Shehramista. Ja minulle tällainen Samin kaltainen avoimesti ja ennakkoluulottomasti heittäytyvä ja ylipäätään kameran eteen rohkeasti taipuva sen kuin lisää omaa innokkuuttani ja motivaatiota.


Sää oli edeltävinä päivinä käyttäytynyt hyvin epävakaasti, joten olin täysin varautunut siihen, että kuvauspäivänä sataisi vettä ja taivas olisi pilvien peittämä. Ehkä jopa toivoin sellaista säätä, sillä se sopi kuin nenä päähän siihen visioon, joka minulla oli päässä miljööstä tulevissa valokuvissa... Kunnes sitten se kauniin aurinkoinen päivä tuli, jolloin olimme sopiineet Samin kanssa tavattavan vanhan VR:n asemalla. No ei tietenkään ollut eka kerta kun näin käy... että sää on jotain aivan muuta kuin mitä luvataan ja odotetaan. Se on 85% todennäköisempää kuin, että asiat menisi suunnitelmien mukaan. Ei auttanut muu kuin nollata pläänit ja keksiä sitten perään uusi tunnelma ja tyyli ja lähteä sen idean pariin.


 

Samista: Sami on Saksasta kotoisin oleva nuori mies, joka tuli vuodeksi opiskelemaan Suomeen. Vuoden jälkeen Sami päättikin suorittaa koko lukiotutkinnon täällä ja näin ollen hän hankki itselleen työpaikan lukion rinnalle ja muutti tänne vähän pidemmäksi aikaa. Saksa on hänen äidinkielensä, mutta Sami puhuu sujuvasti suomen kieltä, koska osa hänen sukulaisista on suomalaisia. Vapaa-aijan Sami viettää mielellään kavereidensa kanssa.

 
Vanhalla asemalla

Hyviä kuvia kuvia tuli monta. Sami oli todella vakuuttava ja saatiin onnistuneita ilmeitä taltioitua. Kuvaaminen Samin kanssa oli myöskin helppoa ja mukavan sään ansiosta pystyttiin aika rauhallisesti ja rennossa mielessä kokeilemaan erilaisia taustoja ja asentoja.


Lisäksi kuvauksiin matkaan lähti Shehram, sillä tarkoitus oli ottaa Samin privaatti kuvien jälkeen myös muutamia kahden hengen kuvia. Ajattelin julkaista muutaman onnistuneimman Samin ja Shehramin yhteiskuvan erillisessä postauksessa. Tykkäsin kovasti kuinka hyvin kaverien persoonat tukivat niissä kuvissa tosiaan, joten tärkein asia niissä kuvissa siten toteutui. Kaverikuvat sisältävät myös aavistuksen huumoria vähän elävöittämään tunnelmaa. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää!

NähdäänAiheeseen liittyvät päivitykset

4 comentários


Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
25 de out. de 2020

Voi kiitos♥️

Curtir

Shahram Khan
Shahram Khan
25 de out. de 2020

Samaa mieltä Anun kanssa, aivan loistavat kuvia! 💪👍

Curtir

Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
25 de out. de 2020

Kiitos kiitos☺️

Curtir

Anu Hautamäki-Korva
Anu Hautamäki-Korva
25 de out. de 2020

Hyvin olet onnistunut! Tod. tyylikkäitä kuvia👍🏻

Curtir
bottom of page