top of page

Photoshoot: Shehram


Heissan


Päivä alkoi viileänä, mutta varsin kaunis auringonpaiste häikäisi jo aamuvarhain, kun lähdin ajelemaan keskustaa kohti asioille. Kamera lähti mukaan siltä varalta, että mahdollinen photoshoot sattuisi siihen muiden hoidettavien asioiden lomaan.

Mentiin iltapäivää kohti ja nätit auringonsäteet senkun kirkastuivat ja päiväkin pikkuisen viitsi lämmetä, joten valokuvaus säästä tuli otollinen. Alkuperäinen kuvaus keikka päätettiin siirtää toiseen päivään ja tällä kertaa sit lähdimme Shehramin kanssa kaupan parkkipaikalle kameran kanssa.


Tämä oli photoshoot, jonka oon hyvin kauan halunnut toteuttaa. Shehramin veljestä oon aiemmin ottanut valmistujaiskuvia, ja samalla kuvattiin koko perheen potretteja, jolloin aattelin, et vieläpä joku päivä voisin järjestää yksityiskuvauksen Shehramin kanssa. Meni vähän odotettua pidempään, että tämä sessio järjestyi, mutta olihan tää niin antoisakin, että odotus palkittiin. Kuten aavistelinkin, niin ei mennyt arvio sen suhteen metsään, et Shehram on hyvin kuvauksellinen. Kun oikeen päästiin vauhtiin, niin komeasta miehestä sai onnistuneita kuvia sadoittain, joista nyt valitisin mielestäni parhaat tähän postaukseen. 

Shehraimista (Seposta): Pakistanista hän lähti ja Thaimaan kautta tie toi Suomeen. Täällä sitten koripallon parissa Shehram on valmennuksesta tuomarointiin hyvin menestynyt nuori mies. Tuleva matkailualan osaaja safari puolelta ja minulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä henkilö. Rohkeus ja avoimuus sekä ennakkoluulottomuus tulevat aidosti hänestä ulospäin ja niitä tulen aina hänessä ihailemaan.

 
When I look at you 1/2

Everybody needs inspiration Everybody needs a song A beautiful melody When the night's so long


'Cause there is no guarantee That this life is easy


When I look at you 2/2

Like the stars hold the moon

Right there where they belong

And I know I'm not alone


When the waves

Are flooding the shore and I can't

Find my way home anymore

That's when I,

I look at you


Mallin persoonan ja ilmeet hyvin tuntien oli kyllä vahva visio päässä, et millaisissa ympäristöissä ja millaisissa vaatteissa kyseiset ominaisuudet tulis luontevimpina esille. Parkkipaikalla toteutettu photoshoot lähti tapaamisesta liikkeelle, jolloin Shehramin asuvalinta istui tosi hyvin miljööseen. Vähän tuli kyllä semmoset Calvin Klein tai Voque vibat. Mikä ei varmasti oo huono juttu ;).


Shehramin toinen photoshoot koottiin rennosta lookista ja luonnollisesta miljööstä vastapainoksi classymmälle kaupunki -shootille. Tarkoitus oli saada tunnelmaan mukaan tietynlaista herkkyyttä ja pehmeyttä. Nappasin Shehramin takin niskaan siksi aikaa kun räpsin kuvia hänestä. Tällä kertaa päivä oli tosi syksyisen ja viileä. Yritettiin olla mahdollisimman tehokkaita ja loppujen lopuksi saatiinkin homma pakettiin ripeästi. Äkkiän autoon lämmittelemään, ettei malli vilustu!


Hymyn nostatti huulille kun näin komea kokoelma kuvia tuli taas, mut vieläkin paremmalta tuntuu, kun tiedän myös mallin itse tulleen tyytyväseksi lopputulokseen. Minulle on aina ihan kärki kriteereissä, et kuvattavat tykkäävät näkemästään ja kuvaus kokemuskin jää positiivisena mieleen (jos sää sen vain sallii, heh).


Ajatuksenani on järjestää tulevaisuudessa lisää henkilökuvauksia ja pyrkiä saada mallien persoonat näkyviin valitulla tyylillä. Idea takaa sen, että luvassa on paljon uniikkeja, kauniita ja komeita valokuvia.

Ensi kerralla photoshoot postaus sisältää kauniita kahden hengen potretteja häikäisevän hienossa syysvärityksessä jokirannan kivikossa. Palataan, moikka!

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Comentarios


bottom of page