top of page

Salilaukkuni sisältöAloitettuani salilla käymisen, muistan olleeni vähän hukassa sen kanssa, mitä laitan salilaukkuuni. Niimpä salille lähtö venähti helposti puolella tunnilla. Alkuaikoina tyhjentelin salilaukkua lähes jokaisen salikerran jälkeen, sillä minulla oli joku pakonomainen tarve tehdä muutoksia ja parannuksia. Varusteet vaihtuivat yleensä treeni tyypin mukaan.


Laukun purkaminen ja täyttäminen oli kyllä turhauttavan pitkäveteistä näin jälkikäteen ajateltuna. Tästä säätämisestä on jo kuitenkin useampia vuosia ja nykyään varusteet ovat kutakuinkin vakiintuneet. Nyt salille lähtö on huomattavasti vaivattomampaa.

Toki laukkuun saattaa tulla pieniä lisäyksiä, mikäli käyn salilla esimerkiksi suihkussa ja jatkan sieltä suoraan seuraavaan paikkaan (muualle kuin kotiin). Tällöin lisään matkaan meikit, hiustenhoitotuotteet ja isomman pyyhkeen sekä vaihtovaatteet.


Tänään esittelen teille salilaukkuni sisällön/mun salitreenin vakiovarusteet!Näillä salitreeni onnistuu ja mitään oleellista ei puutu:


Salilaukku | Laukkuna toimii enimmäkseen Niken iso urheilulaukku, sillä siinä on tilaa ja taskuja juuri sopivasti mun tarpeisiin. Jokaiselle asialle löytyy selkee paikka ja tavarapaljouskaan ei aiheuta sekasotkua. Toisinaan saatan käyttää pienempää Adidaksen urheilulaukku mallia, mutta kyllä tää Niken laukku ajaa asiansa paremmin.


Sali kortti | Jaa, no eihän tätä ilman taida ees salille päästä!


Treeni vaatteet | Gymshark on ollut treenivaatteissani luottomerkkini jo ihan salilla käynnin aloittamisesta asti. Kyseinen merkki oli silloin vielä uusi ja vähän harvinaisempi näky. Nykyään taas tuntuu, että ei ole salia, jossa ei joku pukisi ylleen Gymsharkin treenivaatteita, eikä ihme... ulkonäkö on ihan 6/5 ja mallistot on tosi monipuoliset. Minulle mallit istuu päälle tosi hyvin ja soveltuu niin juoksu- kuin lihaskuntopainotteiseen treeniin.


Scrunchie | Salilaukussa on aina pakko olla varalta yksi ponnari, sillä hiukset auki treenaaminen on mulle ihan NO.


Treeni kengät | Pitkään oon haaveillut jo uusista salikengistä, sillä näissä Niken kengissä ei tunnu olevan mitään ihmeellistä. Värinsä puolesta sopivat kyllä hyvin mun harmaa-musta painotteiseen treeniasuvalikoimaan, mutta tunne jaloissa (etenkin juoksumatolla) voisi olla parempikin. Edullinen ja vähän harkittu sijoitus...Juomapullo | Löysin Oulun reissulta unelmieni blender bottle juomapullon, joka on kooltaan ja ominaisuuksiltaan ihan täydellinen. Pullon mukana tuli myös sheikkeri pallo, jolla proteinijuomat saa kätevästi sekoitettua.


Kuulokkeet | Mä oon just se tyyppi salilla, joka harvemmin kuulee ekalla kerralla, jos jollakin on mulle asiaa :D Ja oon just se tyypi, joka juoksee juoksumatolla 10km musiikin kanssa ja 6km ilman kuulokkeita. Saan ehdottomasti lisäbuustia musiikista ja fyysinen rääkki tyydyttää ihan eri tavalla. Applen AirPodseja ilman en kyllä salilla pärjäis.


Kuminauhat | Gymstick kuminauhoja käytän salilla ollessani yleensä lihasten aktivointiin treenin alussa, mutta useimmiten ne vain kulkevat laukussa matkassa. Kotitreenissä puolestaan käytän näitä ihan olennaisena osana treeniä. Ei mitään parhaimpia laadultaan, sillä olen muutaman saanut aika nopeesti poikki. Mutta jälleen kerran... edullinen sijoitus.


Laturi | Minusta on sanoin kuvailemattoman ihnottavaa, kun puhelimen tai kuulokkeiden akku loppuu just siinä vaiheessa, kun on vaihtanut treenikamat ylle. Kantapään kautta piti tääkin hoksata, et voinhan mä aina kantaa laturia matkassa, niin ei mee treeni pilalle jo ennen sen alkamista. Onneksi sama laturi sopii kuulokkeisiin ja puheimeen.


Käsirasva | Aco hand cream on käytössä joka salikerran jälkeen, sillä etenkin nyt jatkuva käsien pesu ja desifiointi kuivattavat mun käsiä. Tämä on tosi ihanasti syväkosteuttava käsirasva!


Välipalapatukka | Fazerin minttusuklaapatukat on vakiovaruste mun treenilaukussa. Makuyhdistelmä on yksi mun lemppareista ja kyseisen patukan ravintoarvot on hyvät. Puolikkaalla taltutan pienen energiavajeen ennen treenin aloitusta ja toisella puolella treenin jälkeen. Suosittelen!


Garnier mineral Invisible roll on | Paras hinta-laatusuhde ja ihanan raikas tuoksu treeniä ennen, sen aikana ja vielä jälkeenkin. Ja parasta on, että se soveltuu yhteen kaiken väristen vaatteiden kanssa jättämättä niihin väriä tai raitoja.


Pyyhe | Yleensä mulla on mukana musta vähän pienempi malli, jota käytän treenin aikana ja treenin jälkeen hikipyyhkeenä, mutta jos käyn salilla suihkussa, niin mukana on tietenkin iso pyyhe.


Käsidesi | No sitä löytyy nykyään jokaisesta julkisen paikan tilastakin, mutta kyllä tää pullo silti pysyy mun salilaukussa kaiken varalta.


 


Kiitos ja kumarrus, kun luit postauksen ja mukavaa keskiviikkoa!


Nähdään

Aiheeseen liittyvät päivitykset

2 Comments


Ida R
Ida R
Apr 18, 2021

Kiva postaus !:))

Like
Pinja-Sofia Korva
Pinja-Sofia Korva
Apr 18, 2021
Replying to

Kiitos ;D

Like
bottom of page